☰ Menu
☰ Menu

logo Lua-S1 (personeels-)berichten Lua-S1.nl logo Lua-S1 (personeels-)berichten


Disclaimer

 1. Door de website te gebruiken stemt u in met de disclaimer, voorwaarden, privacy policy.
 2. De mailing wordt verstuurd via een door HF51 ontwikkeld eigen mailing-programma. Toch komt het soms voor dat de mailing wordt aangemerkt als SPAM. Iedere mailing bevat een link, waarmee de mailing simpel kan worden gewijzigd/opgezegd.
 3. De website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De berichten worden meestal aangeleverd door derden. De inhoud en correctheid van een bericht is een verantwoordelijkheid van diegene die het bericht heeft aangeleverd. De naam en het e-mailadres zijn bij Lua-S1 bekend. Heeft u vragen of opmerkingen over een bericht, stuur uw vraag of opmerking aan bericht@lua-s1.nl onder vermelding van de titel van het bericht. Lua-S1 zal hierover dan z.s.m. contact opnemen.
 4. Aan de informatie op de website lua-s1.nl kunnen geen rechten ontleend worden.
 5. Lua-S1.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen.
 6. Lua-S1.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of voor websites die verwijzen naar deze website.
 7. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan de eigenaar te worden verzocht.
 8. De afbeeldingen, video's en teksten, die worden aangeleverd dienen vrij te zijn van rechten. Mogelijke schendingen van auteursrechten graag melden aan: info@lua-s1.nl. Artikelen/plaatjes/video's zullen dan z.s.m. verwijderd worden.
 9. Door het aangeleveren van afbeeldingen en teksten, geeft de gebruiker aan Lua-S1 toestemming voor het gebruik van deze informatie/data. Informatie/data kan door lua-s1.nl eventueel, zonder opgaaf van reden, worden aangepast of zelfs verwijderd worden.
 10. Met vragen over de privacy policy en de disclaimer kunt u altijd terecht bij lua-s1.nl. Stuur dan een mail aan info@lua-s1.nl
 11. Lua-S1.nl maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van haar website door de verschillende bezoekers. Met die informatie kan lua-s1.nl haar website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften. Google Analytics wordt gebruikt om inzicht te krijgen in wat bezoekers doen op de website. De data die met Google Analytics wordt verzameld is geanonimiseerd en niet naar een persoon terug te leiden.
 12. Lua-S1.nl is gerechtigd de inhoud van de disclaimer, de voorwaarden en de privacy policy te wijzigen zonder dat gebruikers daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.
 13. Mocht u zaken zien/aantreffen op de website, waarvan u de rechtmatigheid betwijfelt, stuur dan een mail aan info@lua-s1.nl

Terug